Bekers en mokken

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

HK Living bekers en mokken

HK Living beker of mok kopen?
Waan u terug in de jaren '70 met de bekers en mokken van HK Living. De aardewerken mokken en bekers zijn te verkrijgen met en zonder oor en hebben een vintage design. De verschillende mokken en bekers van HK living combineren goed met elkaar waardoor u naar hartenlust kunt combineren, of sets kunt maken van kopjes met hetzelfde design. De bekers en mokken van HK Living combineren ook goed met serviesstukken uit andere lijnen van HK Living.
HK living bekers en mokken bij Oldenhof
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment HK Living bekers en mokken. Kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht en kies uw favoriete designs. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Bestelt u liever online? Vanaf € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden!