Espressomachines

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Rancilio espressomachines

Rancilio espressomachine kopen?
Rancilio is een Italiaanse fabrikant van espressomachines, voornamelijk voor de professionele markt, maar ze maken ook een machine voor de thuisbarista’s onder ons. Deze machine heeft hetzelfde hoogwaardige binnenwerk, maar is vereenvoudigd tot een enkele boiler, broeikop en stoompijp. De Rancilio Silvia is een echte halfautomatische espressomachine met een semiprofessionele zetgroep die uitstekend warmte geleidt, een bronzen boiler, een magneetklep tegen nadruppelen en hoge stoomdruk.
Rancilio espressomachine bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u natuurlijk de Rancilio Silvia espressomachine, maar ook de onderdelen om uw machine in goede conditie te houden. Voor de lekkerste espresso’s vindt u bij ons ook de kofiiebonenmolens van Rancilio waarmee u koffiebonen maalt die u direct kunt gebruiken voor het zetten van koffie in de Rancilio espressomachine. Voor vragen en advies over de Rancilio espressomachine komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.