Diva

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Schott Zwiesel Diva

Schott Zwiesel Diva glazen kopen?
Met de Schott Zwiesel Diva serie haalt u echte eye-catchers in huis. De glazen zijn zo gevormd dat ze specifieke dranken perfect tot hun recht laten komen. De glazen zijn van Tritan kristalglas gemaakt, hierdoor zijn ze extra krasbestendig en breukbestendig en gaan ze een stuk langer mee dan andere glazen. De Schott Zwiesel Diva glazen zijn los te verkrijgen, maar ook als set. Bent u op zoek naar glazen met een tijdloos ontwerp? Zoek dan niet verder!
Schott Zwiesel Diva glazen bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u Schott Zwiesel Diva in sets en in losse glazen. Naast wijnglazen kunt u bij ons ook terecht voor champagneflûte's, cocktailglazen en decanteerkaraffen. U vindt onze glazen in onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht en in onze online winkel. Als u online uw glazen bestelt, dragen wij zorg voor een veilige verzending. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 betaalt u geen verzendkosten.