Puur & Makkelijk : smakelijke recepten voor ieder seizoen

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij 'Cornersmith'.

Alex Elliott-Howery en James Grant zijn de eigenaren van 'Cornersmith' in Sydney, uitgeroepen door de 'Sydney Morning Herald' tot beste eetcafé. Uitgegroeid tot een begrip verzorgt 'Cornersmith' tevens workshops wildplukken, inmaken en meer.


*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Cornersmith' en is een heruitgave.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij 'Cornersmith'.

Alex Elliott-Howery en James Grant zijn de eigenaren van 'Cornersmith' in Sydney, uitgeroepen door de 'Sydney Morning Herald' tot beste eetcafé. Uitgegroeid tot een begrip verzorgt 'Cornersmith' tevens workshops wildplukken, inmaken en meer.


*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Cornersmith' en is een heruitgave.

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij 'Cornersmith'.

Alex Elliott-Howery en James Grant zijn de eigenaren van 'Cornersmith' in Sydney, uitgeroepen door de 'Sydney Morning Herald' tot beste eetcafé. Uitgegroeid tot een begrip verzorgt 'Cornersmith' tevens workshops wildplukken, inmaken en meer.


*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Cornersmith' en is een heruitgave.

Meer informatie
Aantal pagina's272
MerkGood Cook
Artikelnummer978-94-6143-238-4
EAN9789461432384
ISBN9789461432384
TaalNederlands
Themafruit en salade, groenten
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice