Azijn

De azijnsoorten van Nicolas Alziari uit Frankrijk zijn met smaken als onder andere dragon, wijn of oude balsamico een ware rijke smaakmaker voor uw gerechten. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Azijn

Azijn kopen?
Met de azijnen van Jonnie Boer en Nicolas Alziari brengt u uw gerechten op smaak met verrassende smaakcombinatie. Naast de azijnen in ons assortiment bestaat onze collectie onder andere uit verschillende oliën van knoflook, basilicum of chilipeper. Voor een extra smaakdimensie aan uw gerechten gebruikt u de producten van Jonnie Boer en Nicolas Alziari. Kies bijvoorbeeld voor de Jonnie Boer limoen-gemberazijn op uw salade op smaak te brengen. Besprenkel uw sandwich met enkele druppels van de Limoen-Gember voor een verfrissende smaak.
Azijn bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim aanbod azijnen. In ons assortiment bieden wij azijnen van hoogstaande kwaliteit van merken als Jonnie Boer en Nicolas Alziari. De azijnen van Nicolas Alziari worden geleverd in een fles met inhoud van 200 ml. De azijnen zijn gemaakt op basis van witte wijn en variëren in smaak. Van balsamico-azijn tot dragon-wijnazijn en van framboos-wijnazijn tot vijgen-wijnazijn. Bestel uw azijn eenvoudig online op www.kookwinkel.nl en laat deze snel bij u thuis bezorgen!