Azijn

De azijnsoorten van Nicolas Alziari uit Frankrijk zijn met smaken als onder andere dragon, wijn of oude balsamico een ware rijke smaakmaker voor uw gerechten. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Azijn

Azijn kopen?
Met de azijnen van Jonnie Boer en Nicolas Alziari brengt u uw gerechten op smaak met verrassende smaakcombinatie. Naast de azijnen in ons assortiment bestaat onze collectie onder andere uit verschillende oliën van knoflook, basilicum of chilipeper. Voor een extra smaakdimensie aan uw gerechten gebruikt u de producten van Jonnie Boer en Nicolas Alziari. Kies bijvoorbeeld voor de Jonnie Boer limoen-gemberazijn op uw salade op smaak te brengen. Besprenkel uw sandwich met enkele druppels van de Limoen-Gember voor een verfrissende smaak.
Azijn bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim aanbod azijnen. In ons assortiment bieden wij azijnen van hoogstaande kwaliteit van merken als Jonnie Boer en Nicolas Alziari. De azijnen van Nicolas Alziari worden geleverd in een fles met inhoud van 200 ml. De azijnen zijn gemaakt op basis van witte wijn en variëren in smaak. Van balsamico-azijn tot dragon-wijnazijn en van framboos-wijnazijn tot vijgen-wijnazijn. Bestel uw azijn eenvoudig online op www.kookwinkel.nl en laat deze snel bij u thuis bezorgen!