Spicy Chef : uit de keuken van De Lindehof

In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de papillen van zijn gasten. Kosmopolitische gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams-Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend. Op zijn borden vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaams streetfood en haute cuisine. Soenil Bahadoer is als culinaire jazz-rock.

Met ruim zestig recepten vertelt de Spicy Chef het verhaal over zijn Surinaamse afkomst en de rol van eten binnen zijn familie: de lekkerste snacks zoals en brioche met bakkeljauw en compote van gebrande tomaten en gerechten als sukade-rendang met gemberbier-ijs of het familierecept voor Surinaamse bami.

De gerechten in dit prachtig uitgevoerde boek van formaat zijn maakbaar, uitdagend en verrassend en vormen zo een mooie afspiegeling van Soenils nieuwe Surinaamse keuken.

Uitgave ter ere van het 25-jarig jubileum van De Lindehof, nummer 5 in de Lekker500-lijst 2020.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 54,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de papillen van zijn gasten. Kosmopolitische gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams-Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend. Op zijn borden vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaams streetfood en haute cuisine. Soenil Bahadoer is als culinaire jazz-rock.

Met ruim zestig recepten vertelt de Spicy Chef het verhaal over zijn Surinaamse afkomst en de rol van eten binnen zijn familie: de lekkerste snacks zoals en brioche met bakkeljauw en compote van gebrande tomaten en gerechten als sukade-rendang met gemberbier-ijs of het familierecept voor Surinaamse bami.

De gerechten in dit prachtig uitgevoerde boek van formaat zijn maakbaar, uitdagend en verrassend en vormen zo een mooie afspiegeling van Soenils nieuwe Surinaamse keuken.

Uitgave ter ere van het 25-jarig jubileum van De Lindehof, nummer 5 in de Lekker500-lijst 2020.

In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de papillen van zijn gasten. Kosmopolitische gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams-Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend. Op zijn borden vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaams streetfood en haute cuisine. Soenil Bahadoer is als culinaire jazz-rock.

Met ruim zestig recepten vertelt de Spicy Chef het verhaal over zijn Surinaamse afkomst en de rol van eten binnen zijn familie: de lekkerste snacks zoals en brioche met bakkeljauw en compote van gebrande tomaten en gerechten als sukade-rendang met gemberbier-ijs of het familierecept voor Surinaamse bami.

De gerechten in dit prachtig uitgevoerde boek van formaat zijn maakbaar, uitdagend en verrassend en vormen zo een mooie afspiegeling van Soenils nieuwe Surinaamse keuken.

 

Uitgave ter ere van het 25-jarig jubileum van De Lindehof, nummer 5 in de Lekker500-lijst 2020.

Meer informatie
Aantal pagina's288
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789038806778
EAN9789038806778
ISBN9789038806778
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverNijgh & van Ditmar
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice