The Butcher - Het ultieme kookboek voor de vleesliefhebber

Voor een traditionele, ambachtelijke slagerij gaan we graag een eindje om. Die levert altijd kwaliteitsvlees en heeft verstand van zaken. Je kunt er terecht met vragen over bereidingstechnieken en de lekkerste recepten. Dit 'slagersboek' staat dan ook boordevol informatie over charcuterie en stukken rund, lam, varken en wild en gevogelte, de smaakvolste bereidingen, het zelf maken van saucijzen, en pekelen en roken. Natuurlijk leer je ook hoe je de lekkerste bijgerechten en sauzen maakt en de perfecte steak bakt!

Dit schitterende boek bevat meer dan vijftig geweldige recepten voor de vleesliefhebber, elk vergezeld van een tip voor de beste begeleider in de vorm van bier of cider.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Voor een traditionele, ambachtelijke slagerij gaan we graag een eindje om. Die levert altijd kwaliteitsvlees en heeft verstand van zaken. Je kunt er terecht met vragen over bereidingstechnieken en de lekkerste recepten. Dit 'slagersboek' staat dan ook boordevol informatie over charcuterie en stukken rund, lam, varken en wild en gevogelte, de smaakvolste bereidingen, het zelf maken van saucijzen, en pekelen en roken. Natuurlijk leer je ook hoe je de lekkerste bijgerechten en sauzen maakt en de perfecte steak bakt!

Dit schitterende boek bevat meer dan vijftig geweldige recepten voor de vleesliefhebber, elk vergezeld van een tip voor de beste begeleider in de vorm van bier of cider.

Voor een traditionele, ambachtelijke slagerij gaan we graag een eindje om. Die levert altijd kwaliteitsvlees en heeft verstand van zaken. Je kunt er terecht met vragen over bereidingstechnieken en de lekkerste recepten. Dit 'slagersboek' staat dan ook boordevol informatie over charcuterie en stukken rund, lam, varken en wild en gevogelte, de smaakvolste bereidingen, het zelf maken van saucijzen, en pekelen en roken. Natuurlijk leer je ook hoe je de lekkerste bijgerechten en sauzen maakt en de perfecte steak bakt!

Dit schitterende boek bevat meer dan vijftig geweldige recepten voor de vleesliefhebber, elk vergezeld van een tip voor de beste begeleider in de vorm van bier of cider.
Meer informatie
Aantal pagina's160
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789463549158
Themavlees, wild en gevogelte
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice