The Farm Table

The Farm Table is The Naked Chef (Jamie Oliver) voor een nieuwe generatie. Julius Roberts combineert de aantrekkingskracht van lekker eten met liefde voor de natuur en een milieubewuster leven.

Kook, eet en geniet van het goede leven met eenvoudige, seizoensgebonden recepten. In The Farm Table deelt chef-kok en boer Julius Roberts zijn makkelijke, uiterst smaakvolle recepten en eerlijke verhalen over het leven op zijn boerderij in het Engelse Dorset. Met zijn doordachte gerechten en duurzame, zelfvoorzienende ideeën brengt hij ons terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat zien hoe je het beste uit de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk én eerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze inspirerende, no-nonsense gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingrediënten.

 

  • seizoensgebonden en duurzaam eten op zijn best
  • 100 recepten met eenvoudige ingrediënten
  • mooi gebonden boek met linnen band



** gezien in Foodies, Delicious, Seasons, Trouw, Parool, Talkies Magazine, Nederlands Dagblad, ZIN, Dagblad van he Noorden, Telegraaf VROUW, Knack Weekend, Landleven, Santé, Mezza AD, Landidee **


In de winter eet je bijvoorbeeld geroosterde pompoen met mozzarella, hazelnoten en salie of een stevige stoofpot met worst; in de lente is het tijd voor gebakken vis met kruiden of geroosterde citroenkip met venkel; 's zomers kies je uit een smakelijke pasta met courgette of een hartige taart met ratatouille; en in de herfst warm je je aan gebakken forel met puree en spinaziesaus.

Julius Roberts is professioneel chef, moestuinier en boer, en bovenal fulltime levensgenieter. Ook had hij een eigen kookprogramma en heeft hij een trouwe schare fans op Instagram (280.000 volgers) en TikTok (335.000 volgers en 4,5 miljoen likes), onder wie Nigella Lawson, Nigel Slater en Nadiya Hussain. Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden inspireert hij je om je te verbinden met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen land of van lokale boerenwinkels. The Farm Table is het beste van The Naked Chef, River Cottage en Nigel Slater in één.

'Roberts beschrijft het leven op de boerderij en geeft per seizoen een diversiteit aan zeer smakelijke recepten. Een kookboek om lekker en divers uit te koken.' - Jonah Freud, Parool

'Fluweelzachte seizoensgerechten van een innemende tuinier, boer en kok.' - Trouw

'Idyllisch Instagram-icoon.' - Foodies

'Een hartverwarmend en opbeurend boek. De gerechten zijn ronduit geweldig.' - Nigel Slater

 

 

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 33,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

The Farm Table is The Naked Chef (Jamie Oliver) voor een nieuwe generatie. Julius Roberts combineert de aantrekkingskracht van lekker eten met liefde voor de natuur en een milieubewuster leven.

Kook, eet en geniet van het goede leven met eenvoudige, seizoensgebonden recepten. In The Farm Table deelt chef-kok en boer Julius Roberts zijn makkelijke, uiterst smaakvolle recepten en eerlijke verhalen over het leven op zijn boerderij in het Engelse Dorset. Met zijn doordachte gerechten en duurzame, zelfvoorzienende ideeën brengt hij ons terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat zien hoe je het beste uit de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk én eerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze inspirerende, no-nonsense gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingrediënten.

 

  • seizoensgebonden en duurzaam eten op zijn best
  • 100 recepten met eenvoudige ingrediënten
  • mooi gebonden boek met linnen band



** gezien in Foodies, Delicious, Seasons, Trouw, Parool, Talkies Magazine, Nederlands Dagblad, ZIN, Dagblad van he Noorden, Telegraaf VROUW, Knack Weekend, Landleven, Santé, Mezza AD, Landidee **


In de winter eet je bijvoorbeeld geroosterde pompoen met mozzarella, hazelnoten en salie of een stevige stoofpot met worst; in de lente is het tijd voor gebakken vis met kruiden of geroosterde citroenkip met venkel; 's zomers kies je uit een smakelijke pasta met courgette of een hartige taart met ratatouille; en in de herfst warm je je aan gebakken forel met puree en spinaziesaus.

Julius Roberts is professioneel chef, moestuinier en boer, en bovenal fulltime levensgenieter. Ook had hij een eigen kookprogramma en heeft hij een trouwe schare fans op Instagram (280.000 volgers) en TikTok (335.000 volgers en 4,5 miljoen likes), onder wie Nigella Lawson, Nigel Slater en Nadiya Hussain. Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden inspireert hij je om je te verbinden met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen land of van lokale boerenwinkels. The Farm Table is het beste van The Naked Chef, River Cottage en Nigel Slater in één.

'Roberts beschrijft het leven op de boerderij en geeft per seizoen een diversiteit aan zeer smakelijke recepten. Een kookboek om lekker en divers uit te koken.' - Jonah Freud, Parool

'Fluweelzachte seizoensgerechten van een innemende tuinier, boer en kok.' - Trouw

'Idyllisch Instagram-icoon.' - Foodies

'Een hartverwarmend en opbeurend boek. De gerechten zijn ronduit geweldig.' - Nigel Slater

 

 

The Farm Table is The Naked Chef (Jamie Oliver) voor een nieuwe generatie. Julius Roberts combineert de aantrekkingskracht van lekker eten met liefde voor de natuur en een milieubewuster leven.

Kook, eet en geniet van het goede leven met eenvoudige, seizoensgebonden recepten. In The Farm Table deelt chef-kok en boer Julius Roberts zijn makkelijke, uiterst smaakvolle recepten en eerlijke verhalen over het leven op zijn boerderij in het Engelse Dorset. Met zijn doordachte gerechten en duurzame, zelfvoorzienende ideeën brengt hij ons terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat zien hoe je het beste uit de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk én eerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze inspirerende, no-nonsense gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingrediënten.

  • seizoensgebonden en duurzaam eten op zijn best
  • 100 recepten met eenvoudige ingrediënten
  • mooi gebonden boek met linnen band


  • ** gezien in Foodies, Delicious, Seasons, Trouw, Parool, Talkies Magazine, Nederlands Dagblad, ZIN, Dagblad van he Noorden, Telegraaf VROUW, Knack Weekend, Landleven, Santé, Mezza AD, Landidee **


    In de winter eet je bijvoorbeeld geroosterde pompoen met mozzarella, hazelnoten en salie of een stevige stoofpot met worst; in de lente is het tijd voor gebakken vis met kruiden of geroosterde citroenkip met venkel; 's zomers kies je uit een smakelijke pasta met courgette of een hartige taart met ratatouille; en in de herfst warm je je aan gebakken forel met puree en spinaziesaus.

    Julius Roberts is professioneel chef, moestuinier en boer, en bovenal fulltime levensgenieter. Ook had hij een eigen kookprogramma en heeft hij een trouwe schare fans op Instagram (280.000 volgers) en TikTok (335.000 volgers en 4,5 miljoen likes), onder wie Nigella Lawson, Nigel Slater en Nadiya Hussain. Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden inspireert hij je om je te verbinden met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen land of van lokale boerenwinkels. The Farm Table is het beste van The Naked Chef, River Cottage en Nigel Slater in één.

    'Roberts beschrijft het leven op de boerderij en geeft per seizoen een diversiteit aan zeer smakelijke recepten. Een kookboek om lekker en divers uit te koken.' - Jonah Freud, Parool

    'Fluweelzachte seizoensgerechten van een innemende tuinier, boer en kok.' - Trouw

    'Idyllisch Instagram-icoon.' - Foodies

    'Een hartverwarmend en opbeurend boek. De gerechten zijn ronduit geweldig.' - Nigel Slater

     

    Meer informatie
    Aantal pagina's320
    MerkBowls and Dishes
    Artikelnummer9789464042580
    Uitvoeringhardcover
    Schrijf uw eigen review
    Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

    Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

    Klantenservice
    Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!