Vegan soul food : 60 kleurrijke recepten
Vegan comfortfood, beter laat de kleurrijke keuken van Jason zich niet omschrijven.
In dit prachtige kookboek deelt Jason, een Nederlandse chef met Surinaamse roots, zijn allerbeste recepten. Stuk voor stuk een waar feest voor het oog (instant happiness) en dankzij zijn multiculturele afkomst kennen veel gerechten ook een tropisch tintje.
Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempeh of een kom verwarmende havermout met blauwe besssen en bakbanaan? En lekker dat het is!
De Surinaams-Nederlandse Jason Tjon Affo (1991), fotograaf, foodstylist en chef-kok is bekend van The Indigo Kitchen. Naast foto's van de meest prachtige vegan gerechten deelt Jason op zijn blog veel over zijn persoonlijk leven en de onderwerpen die hem aan het hart gaan.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Vegan comfortfood, beter laat de kleurrijke keuken van Jason zich niet omschrijven.
In dit prachtige kookboek deelt Jason, een Nederlandse chef met Surinaamse roots, zijn allerbeste recepten. Stuk voor stuk een waar feest voor het oog (instant happiness) en dankzij zijn multiculturele afkomst kennen veel gerechten ook een tropisch tintje.
Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempeh of een kom verwarmende havermout met blauwe besssen en bakbanaan? En lekker dat het is!
De Surinaams-Nederlandse Jason Tjon Affo (1991), fotograaf, foodstylist en chef-kok is bekend van The Indigo Kitchen. Naast foto's van de meest prachtige vegan gerechten deelt Jason op zijn blog veel over zijn persoonlijk leven en de onderwerpen die hem aan het hart gaan.
Vegan comfortfood, beter laat de kleurrijke keuken van Jason zich niet omschrijven.
In dit prachtige kookboek deelt Jason, een Nederlandse chef met Surinaamse roots, zijn allerbeste recepten. Stuk voor stuk een waar feest voor het oog (instant happiness) en dankzij zijn multiculturele afkomst kennen veel gerechten ook een tropisch tintje.
Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempeh of een kom verwarmende havermout met blauwe besssen en bakbanaan? En lekker dat het is!
De Surinaams-Nederlandse Jason Tjon Affo (1991), fotograaf, foodstylist en chef-kok is bekend van The Indigo Kitchen. Naast foto's van de meest prachtige vegan gerechten deelt Jason op zijn blog veel over zijn persoonlijk leven en de onderwerpen die hem aan het hart gaan.
Aantal pagina's | 224 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789023016519 |
EAN | 9789023016519 |
ISBN | 9789023016519 |
Taal | Nederlands |
Thema | vegetarisch en veganistisch |
Uitgever | Becht |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.