Vrijmoed Eenvoud

Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst.

Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef Michaël Vrijmoed terug naar die basis: een écht kookboek waarmee iedereen aan de slag kan. Hij laat zich inspireren door de gerechten uit zijn jeugd en zijn omgeving, maar ook door de reizen die hij de voorbije jaren maakte.

Het resultaat is een bonte stoet van meer dan 50 eenvoudige gerechten, die telkens verrassen door Michaëls touch of genius. Gerechten om te delen met familie of vrienden en die een glimlach op hun gezichten toveren. Want eten is een sociaal gebeuren. Eten is genieten, een moment om elke dag weer naar uit te kijken!

 

Michaël Vrijmoed is in een aantal jaar uitgegroeid tot een waar fenomeen. Naast optredens als tv-chef en tal van individuele bekroningen heeft hij met zijn restaurant in Gent twee Michelin-sterren en een Gault & Millau-score van 16/20 binnengehaald.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 29,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst.

Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef Michaël Vrijmoed terug naar die basis: een écht kookboek waarmee iedereen aan de slag kan. Hij laat zich inspireren door de gerechten uit zijn jeugd en zijn omgeving, maar ook door de reizen die hij de voorbije jaren maakte.

Het resultaat is een bonte stoet van meer dan 50 eenvoudige gerechten, die telkens verrassen door Michaëls touch of genius. Gerechten om te delen met familie of vrienden en die een glimlach op hun gezichten toveren. Want eten is een sociaal gebeuren. Eten is genieten, een moment om elke dag weer naar uit te kijken!

 

Michaël Vrijmoed is in een aantal jaar uitgegroeid tot een waar fenomeen. Naast optredens als tv-chef en tal van individuele bekroningen heeft hij met zijn restaurant in Gent twee Michelin-sterren en een Gault & Millau-score van 16/20 binnengehaald.

Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst.

Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef Michaël Vrijmoed terug naar die basis: een écht kookboek waarmee iedereen aan de slag kan. Hij laat zich inspireren door de gerechten uit zijn jeugd en zijn omgeving, maar ook door de reizen die hij de voorbije jaren maakte.

Het resultaat is een bonte stoet van meer dan 50 eenvoudige gerechten, die telkens verrassen door Michaëls touch of genius. Gerechten om te delen met familie of vrienden en die een glimlach op hun gezichten toveren. Want eten is een sociaal gebeuren. Eten is genieten, een moment om elke dag weer naar uit te kijken!

 

Michaël Vrijmoed is in een aantal jaar uitgegroeid tot een waar fenomeen. Naast optredens als tv-chef en tal van individuele bekroningen heeft hij met zijn restaurant in Gent twee Michelin-sterren en een Gault & Millau-score van 16/20 binnengehaald.

Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789401457514
EAN9789401457514
AuteurMichaël Vrijmoed
ISBN9789401457514
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverLannoo
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice