Zoet genoeg

Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar Salted butter and chocolate chunk shortbread ging viraal in 2021, en haar Key lime pie is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.

Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 34,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar Salted butter and chocolate chunk shortbread ging viraal in 2021, en haar Key lime pie is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.

Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.

Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar Salted butter and chocolate chunk shortbread ging viraal in 2021, en haar Key lime pie is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.

Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.
Meer informatie
Aantal pagina's304
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789000387373
TaalNederlands
Themabakken
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice