Elektrische melkopschuimers

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Elektrische melkopschuimers

Elektrische melkopschuimer kopen?
Melk of plantaardige melk opschuimen voor cappuccino of latte macchiato? Dat gaat het gemakkelijkst met de elektrische melkopschuimer. U kunt gaan voor een melkopschuimer die u zelf in de hand houdt, of voor een elektrische melkopschuimer in kan-vorm, die gelijk dient als melkkan.Gemakkelijker kunt u het bijna niet krijgen. Geniet in een handomdraai van de perfecte schuimlaag.
Elektrische melkopschuimers bij kookwinkel Oldenhof
Melkopschuimers van verschillende merken vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Gaat u voor de handzame Aerolatte of een luxe uitvoering van Jura? Bij onze kookwinkel slaagt u altijd. Natuurlijk kunt u altijd langskomen om de melkopschuimers zelf te bekijken en testen. Twijfelt u achteraf over uw aankoop? U kunt uw bestelling gratis retourneren.