De inmaaktuin
Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook uitleg over het kweken en conserveren van kruiden en specerijen ontbreekt niet.
Leer alles over de diverse conserveringstechnieken: van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren. Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de moestuinoogst kunt eten.
Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een gelei met limoen & mandarijn, pekel de venkelopbrengsten en maak een relish van geroosterde maïs. Emmers vol kersen gebruik je onder andere voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en fruitsoort de opsomming van sterke rassen.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook uitleg over het kweken en conserveren van kruiden en specerijen ontbreekt niet.
Leer alles over de diverse conserveringstechnieken: van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren. Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de moestuinoogst kunt eten.
Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een gelei met limoen & mandarijn, pekel de venkelopbrengsten en maak een relish van geroosterde maïs. Emmers vol kersen gebruik je onder andere voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en fruitsoort de opsomming van sterke rassen.
Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook uitleg over het kweken en conserveren van kruiden en specerijen ontbreekt niet.
Leer alles over de diverse conserveringstechnieken: van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren. Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de moestuinoogst kunt eten.
Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een gelei met limoen & mandarijn, pekel de venkelopbrengsten en maak een relish van geroosterde maïs. Emmers vol kersen gebruik je onder andere voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en fruitsoort de opsomming van sterke rassen.
Aantal pagina's | 208 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 9789461433213 |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.