Maak kennis met de Oldenhof kookschoolOp de tweede verdieping van onze kookwinkel in Hilversum bevindt zich de Oldenhof kookschool. Met de mooiste en nieuwste apparatuur leert u koken of scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan.

Bekijk de kookschoolbrochure

Oldenhof kookschool

Dennis Dat u als thuiskok of chef uw hart kunt ophalen bij kookwinkel Oldenhof is u inmiddels vast wel bekend. Het spreekt dan ook voor zich dat de Oldenhof kookschool is uitgerust met het mooiste keukengereedschap. Van innovatieve sousvide-baden tot krachtige keukenmachines en fornuizen van ambachtelijke topfabrikanten. Hoe fijn is het om een luchtige en fluwelige bearnaisesaus op te slaan in een professionele sauspan? Of om de eerste hap vers bereid vanille-ijs uit een professionele ijsmachine te proeven?

De Oldenhof kookschool is er voor iedereen die wil leren om (nog) beter te kunnen koken, om geďnspireerd te raken door bevlogen vakmensen en dat alles op een speelse en uiteraard smakelijke wijze. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de gastronomische wereld, wij graven in de diepte van oude ambachten en zoeken daar het beste keukenmateriaal, waar de naam Oldenhof al sinds mensenheugenis voor staat.

Dennis, de kookschoolchef van Oldenhof, is continu bezig inspirerende workshops samen te stellen en leert u alle tips en trucs die hij als professional heeft opgedaan. Niet alleen technieken en trends, maar ook hoe u topproducten leert kennen en herkennen. Want ook op dat gebied werken wij samen met topleveranciers en –producenten.

Koken zal nooit meer hetzelfde zijn, daar proberen wij keer op keer naar te streven in onze workshops. Gaat u ook de uitdaging aan?

Kookcursussen, hoe werkt het?

U krijgt een drankje ter ontvangst. Met de kok bespreekt u het cursusverloop en het recept. Dan bindt u uw schort om, en het koken kan beginnen! Heeft u geen idee hoe u een koksmes vasthoudt? Of kunt u goed koken en wilt u uw niveau verhogen? Hoe ver u ook bent, u krijgt passende assistentie. Eenmaal uitgekookt nuttigt u het zelf bereide feestmaal. Het recept krijgt u mee en vol nieuwe inspiratie verlaat u tevreden het pand.

Impressie kookschool

Inschrijving en voorwaarden

Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de cursusgegevens. Betalen kan via iDeal of u maakt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen – met vermelding van het bestelnummer – over op rekening NL72ABNA0490159567 ten name van Oldenhof Kookkado inzake OK Webwinkel B.V. in Zwolle. Betalen via iDeal is ook mogelijk.

Na betaling staat u bij ons ingeschreven en krijgt u geen extra bevestiging meer. U komt op de cursistenlijst en wij verwachten u bij de cursus. Bent u verhinderd, geef dit dan tenminste 48 uur van tevoren aan ons door. Restitutie vindt enkel plaats tot 48 uur voor aanvang van de kookcursus. U kunt er ook voor kiezen een vervanger te sturen. Geef ook dit van tevoren even door.

Oldenhof behoudt te allen tijde het recht een cursus te annuleren. In dat geval informeren wij u tijdig en zoeken naar een alternatief.

Contact met Oldenhof kookschool

Krijgt u via onze website geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer,
e-mailadres of contactformulier.

Telefonisch: 035 6236626
Per e-mail op:
Via dit contactformulier

Adresgegevens
Kookwinkel Oldenhof
’s-Gravelandseweg 8
1211 BR Hilversum.

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
 • zondag 26 februari 12:00 tot 17:00
  Amersfoort geopend.
 • zondag 26 februari 12:00 tot 17:00
  Hilversum geopend.
 • zondag 5 maart 13:00 tot 17:00
  Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
 • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
  Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zondag 26 februari:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Ga mee op ontdekkingsreis naar de halfautomatische koffiemachines van Bezzera, Isomac en Rancilio en de vol automatische espressomachines van Jura en Nivona. Ook laten we u kennismaken met slowcoffee.
Aanstaande zaterdag 4 maart:
Amersfoort 11:00 tot 17:00:
Deze week kunt u een demo van de Vitamix blender bijwonen. Kom langs om te proeven en om al uw vragen te stellen over deze krachtpatser!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is Veggie Feast bij Oldenhof Hilversum! Vandaag staat in het teken van groenten. Kom langs, proef en stel al uw vragen over mandolines, spiraalsnijders, groentesnijders en de Spirelli.
Op zaterdag 11 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met de handmatige espressomachines in ons assortiment. Onze barista's laten graag hun kunsten zien met behulp van deze mooie espressomachines in Amersfoort.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Deze week kunt u een demo van de Vitamix blender bijwonen. Kom langs om te proeven en al uw vragen te stellen over deze krachtpatser!
Op zaterdag 18 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Pasta om mee te pronken! Vandaag laten we in Amersfoort zien hoe u verse pasta maakt met de Imperia pastamachine.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met koffie en thee! Met de Bonavita producten zet u de lekkerste slowcoffee en thee. Kom langs om te proeven!
Op zaterdag 25 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Voor het grillen van groenten en vlees heeft u niet altijd een barbecue nodig. We gaan vandaag in Amersfoort grillen met de Solis Smart Grill Pro.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRösle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof