Maak kennis met de Oldenhof kookschoolOp de tweede verdieping van onze kookwinkel in Hilversum bevindt zich de Oldenhof kookschool. Met de mooiste en nieuwste apparatuur leert u koken of scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan.

Bekijk de kookschoolbrochure

Oldenhof kookschool

Dennis Dat u als thuiskok of chef uw hart kunt ophalen bij kookwinkel Oldenhof is u inmiddels vast wel bekend. Het spreekt dan ook voor zich dat de Oldenhof kookschool is uitgerust met het mooiste keukengereedschap. Van innovatieve sousvide-baden tot krachtige keukenmachines en fornuizen van ambachtelijke topfabrikanten. Hoe fijn is het om een luchtige en fluwelige bearnaisesaus op te slaan in een professionele sauspan? Of om de eerste hap vers bereid vanille-ijs uit een professionele ijsmachine te proeven?

De Oldenhof kookschool is er voor iedereen die wil leren om (nog) beter te kunnen koken, om geďnspireerd te raken door bevlogen vakmensen en dat alles op een speelse en uiteraard smakelijke wijze. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de gastronomische wereld, wij graven in de diepte van oude ambachten en zoeken daar het beste keukenmateriaal, waar de naam Oldenhof al sinds mensenheugenis voor staat.

Dennis, de kookschoolchef van Oldenhof, is continu bezig inspirerende workshops samen te stellen en leert u alle tips en trucs die hij als professional heeft opgedaan. Niet alleen technieken en trends, maar ook hoe u topproducten leert kennen en herkennen. Want ook op dat gebied werken wij samen met topleveranciers en –producenten.

Koken zal nooit meer hetzelfde zijn, daar proberen wij keer op keer naar te streven in onze workshops. Gaat u ook de uitdaging aan?

Kookcursussen, hoe werkt het?

U krijgt een drankje ter ontvangst. Met de kok bespreekt u het cursusverloop en het recept. Dan bindt u uw schort om, en het koken kan beginnen! Heeft u geen idee hoe u een koksmes vasthoudt? Of kunt u goed koken en wilt u uw niveau verhogen? Hoe ver u ook bent, u krijgt passende assistentie. Eenmaal uitgekookt nuttigt u het zelf bereide feestmaal. Het recept krijgt u mee en vol nieuwe inspiratie verlaat u tevreden het pand.

Impressie kookschool

Inschrijving en voorwaarden

Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de cursusgegevens. Betalen kan via iDeal of u maakt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen – met vermelding van het bestelnummer – over op rekening NL72ABNA0490159567 ten name van Oldenhof Kookkado inzake OK Webwinkel B.V. in Zwolle. Betalen via iDeal is ook mogelijk.

Na betaling staat u bij ons ingeschreven en krijgt u geen extra bevestiging meer. U komt op de cursistenlijst en wij verwachten u bij de cursus. Bent u verhinderd, geef dit dan tenminste 48 uur van tevoren aan ons door. Restitutie vindt enkel plaats tot 48 uur voor aanvang van de kookcursus. U kunt er ook voor kiezen een vervanger te sturen. Geef ook dit van tevoren even door.

Oldenhof behoudt te allen tijde het recht een cursus te annuleren. In dat geval informeren wij u tijdig en zoeken naar een alternatief.

Contact met Oldenhof kookschool

Krijgt u via onze website geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer,
e-mailadres of contactformulier.

Telefonisch: 035 6236626
Per e-mail op:
Via dit contactformulier

Adresgegevens
Kookwinkel Oldenhof
’s-Gravelandseweg 8
1211 BR Hilversum.

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Op 2e paasdag zijn onze kookwinkels in Amersfoort en Hilversum geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
 • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
  Amersfoort geopend.
 • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
  Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
 • zondag 9 april 12:00 tot 17:00
  Amersfoort geopend.
 • maandag 17 april 12:00 tot 17:00
  Hilversum geopend.
 • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
  Hilversum geopend.
 • zondag 7 mei 12:00 tot 17:00
  Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 1 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De Versapers slowjuicer maakt sap van fruit en groenten met een hoge opbrengst. Gezond, en zó lekker! Hij staat vandaag aan in Amersfoort .
Hilversum 11:00 tot 16:00:
De staafmixers van Bamix zijn duurzaam en multifunctioneel. Gebruik de staafmixer bijvoorbeeld voor het maken van een frisse courgettesoep of gladde saus. Tijdens de demonstratie bereidt een specialist van Bamix enkele van deze lekkernijen voor u!
Op vrijdag 7 april:
Zwolle 10:00 tot 17:00:
De volautomatische espressomachines van Jura zijn veelzijdig en slim. Een afgevaardigde van Jura laat het u vandaag graag zien en proeven tijdens de Jura demonstratie aan het Gasthuisplein.
Op zaterdag 8 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Groentepasta! Naast dat het heel lekker is, voldoet het al snel aan een glutenvrij-, raw-, paleo- en koolhydraatarmdieet. In Amersfoort laten we u vandaag zien hoe gemakkelijk is deze variant op pasta te maken met een KitchenAid Artisan standmixer! De standmixer is uit te breiden met veel diverse accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Een goede paasvoorbereiding is het halve werk! Daarom gaat een afgevaardigde van Magimix zaterdag 8 april aan de slag met de Magimix Cook Expert. Kom langs, ontdek alle mogelijkheden van de keukenmachine en stel alvast al uw paasvragen.
Op zaterdag 15 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De dag voor Pasen maken wij in Amersfoort paascakes en -lammetjes met de Magimix Cook Expert!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Introductie OFYR: dé nieuwe manier van buitenkoken en –grillen! De OFYR is een vuurkorf, barbecue, kookplaat en plancha in één. Op zaterdag 15 april komt een chef van OFYR naar Hilversum om diverse gerechten te bereiden. Kom langs, proef en ontdek!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRösle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof