Bekers en mokken

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

HK Living bekers en mokken

HK Living beker of mok kopen?
Waan u terug in de jaren '70 met de bekers en mokken van HK Living. De aardewerken mokken en bekers zijn te verkrijgen met en zonder oor en hebben een vintage design. De verschillende mokken en bekers van HK living combineren goed met elkaar waardoor u naar hartenlust kunt combineren, of sets kunt maken van kopjes met hetzelfde design. De bekers en mokken van HK Living combineren ook goed met serviesstukken uit andere lijnen van HK Living.
HK living bekers en mokken bij Oldenhof
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment HK Living bekers en mokken. Kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle en kies uw favoriete designs. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Bestelt u liever online? Vanaf € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Bestelt u bij ons voor 23:00 en zijn de door u gekozen HK Living bekers en mokken op voorraad? Dan drinkt u de volgende dag uw koffie, thee of andere drank in stijl!