Vegetalia : 100 vegan recepten - Luna Trapani

Na het succes van haar eerste boek Veganista serveert de Italiaans-Vlaamse chef en restauranteigenaar Luna Trapani maar liefst 100 nieuwe vegan gerechten uit de Italiaanse keuken. In Vegetalia maakt Luna een culinaire zwerftocht door haar vaderland, met gerechten uit noord en zuid.

De recepten - van insalata caprese en bruschette ai funghi tot tagliatelle alla bolognese en pera cotta al vino bianco - worden in het boek op een duidelijke manier ingedeeld, met aandacht de basisgerechten, gevolgd door antipasti, primi (ditmaal inclusief enkele heerlijke salades), secondi, contorni en dolci.

Net als haar eerste boek verzorgt Luna de fotografie en styling zelf, aangevuld met foto's van Ellen Charlotte Marie van @ellencharlottemarie.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Na het succes van haar eerste boek Veganista serveert de Italiaans-Vlaamse chef en restauranteigenaar Luna Trapani maar liefst 100 nieuwe vegan gerechten uit de Italiaanse keuken. In Vegetalia maakt Luna een culinaire zwerftocht door haar vaderland, met gerechten uit noord en zuid.

De recepten - van insalata caprese en bruschette ai funghi tot tagliatelle alla bolognese en pera cotta al vino bianco - worden in het boek op een duidelijke manier ingedeeld, met aandacht de basisgerechten, gevolgd door antipasti, primi (ditmaal inclusief enkele heerlijke salades), secondi, contorni en dolci.

Net als haar eerste boek verzorgt Luna de fotografie en styling zelf, aangevuld met foto's van Ellen Charlotte Marie van @ellencharlottemarie.

Na het succes van haar eerste boek Veganista serveert de Italiaans-Vlaamse chef en restauranteigenaar Luna Trapani maar liefst 100 nieuwe vegan gerechten uit de Italiaanse keuken. In Vegetalia maakt Luna een culinaire zwerftocht door haar vaderland, met gerechten uit noord en zuid.

De recepten - van insalata caprese en bruschette ai funghi tot tagliatelle alla bolognese en pera cotta al vino bianco - worden in het boek op een duidelijke manier ingedeeld, met aandacht de basisgerechten, gevolgd door antipasti, primi (ditmaal inclusief enkele heerlijke salades), secondi, contorni en dolci.

Net als haar eerste boek verzorgt Luna de fotografie en styling zelf, aangevuld met foto's van Ellen Charlotte Marie van @ellencharlottemarie.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789089898692
EAN9789089898692
ISBN9789089898692
TaalNederlands
Themavegetarisch en veganistisch
UitgeverTerra
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice