Vlam in de plant

Groenten schitteren op de grill en BBQ met de geweldige vegan BBQ-recepten uit Vlam in de plant, van de auteurs van Man.Eat.Plant

Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen.

De BBQ is bij uitstek een fantastische tool om groente ontzettend veel smaak te geven. Door planten boven hete kolen te roosteren krijgen ze een heerlijke gekaramelliseerde korst, met een enorme smaakboost als gevolg. Daarnaast dringt de houtachtige rook van de kolen door de celwanden van planten heen, waardoor een 'saaie' groente opeens een diep aroma krijgt.

De voedzame, volwaardige, vriendelijke en duurzame plantaardige keuken verdient de spotlight. Dus laat je verleiden en verlekkeren door de overvloed aan groente, granen, peulvruchten, noten, zaden, paddenstoelen, wieren, fruit en kruiden, kies de juiste grillmethode voor je groente en zet die vlam in de plant!

Hét cadeau een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in je collectie.

‘Heerlijk genieten van het “nieuwe vlees” zonder knoop in je maag’ – Jaap Korteweg, Oprichter De Vegetarische Slager

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Groenten schitteren op de grill en BBQ met de geweldige vegan BBQ-recepten uit Vlam in de plant, van de auteurs van Man.Eat.Plant

Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen.

De BBQ is bij uitstek een fantastische tool om groente ontzettend veel smaak te geven. Door planten boven hete kolen te roosteren krijgen ze een heerlijke gekaramelliseerde korst, met een enorme smaakboost als gevolg. Daarnaast dringt de houtachtige rook van de kolen door de celwanden van planten heen, waardoor een 'saaie' groente opeens een diep aroma krijgt.

De voedzame, volwaardige, vriendelijke en duurzame plantaardige keuken verdient de spotlight. Dus laat je verleiden en verlekkeren door de overvloed aan groente, granen, peulvruchten, noten, zaden, paddenstoelen, wieren, fruit en kruiden, kies de juiste grillmethode voor je groente en zet die vlam in de plant!

Hét cadeau een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in je collectie.

‘Heerlijk genieten van het “nieuwe vlees” zonder knoop in je maag’ – Jaap Korteweg, Oprichter De Vegetarische Slager

Groenten schitteren op de grill en BBQ met de geweldige vegan BBQ-recepten uit Vlam in de plant, van de auteurs van Man.Eat.Plant

Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen.

De BBQ is bij uitstek een fantastische tool om groente ontzettend veel smaak te geven. Door planten boven hete kolen te roosteren krijgen ze een heerlijke gekaramelliseerde korst, met een enorme smaakboost als gevolg. Daarnaast dringt de houtachtige rook van de kolen door de celwanden van planten heen, waardoor een 'saaie' groente opeens een diep aroma krijgt.

De voedzame, volwaardige, vriendelijke en duurzame plantaardige keuken verdient de spotlight. Dus laat je verleiden en verlekkeren door de overvloed aan groente, granen, peulvruchten, noten, zaden, paddenstoelen, wieren, fruit en kruiden, kies de juiste grillmethode voor je groente en zet die vlam in de plant!

Hét cadeau een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in je collectie.

‘Heerlijk genieten van het “nieuwe vlees” zonder knoop in je maag’ – Jaap Korteweg, Oprichter De Vegetarische Slager

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789043931151
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!