Noma: A Work in Progress


Recepten, Dagboek en Snapshots Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit?

Om antwoord te krijgen te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat: Noma: A Work in Progress.

Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie.

Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met 100 gloednieuwe recepten én het album met 200 spontane foto's, die een uniek kijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht.

Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve geesten van de wereld.

René Redzepi (1977) wordt alom beschouwd als uitvinder van de nieuwe Scandinavische keuken. Nadat hij in enkele van de meest prestigieuze restaurants ter wereld had gewerkt, onder Ferran Adrià bij El Bulli en Thomas Keller in The French Laundry, werd Rezepi in 2003, toen hij nog maar 25 was, chef-kok en mede-oprichter van Noma. Sindsdien heeft hij zich snel ontwikkeld to een van de meest gerespecteerde chef-koks van zijn generatie en heeft hij internationaal veel erkenning gekregen door drie jaar achtereen verkozen te worden tot beste restaurant ter wereld en door Time opgenomen te worden in de lijst van meest invloedrijke personen van 2012. Noma: A Work in Progress is Redzepis tweede boek naNoma: Time and place in Nordic Cuisine,, waarmee hij de James Beard Award won.

Kenmerken:

  • Aantal: 3-delig.
  • Uitvoering: Hardcover & softcover.
  • Auteur: Rene Redzepi.
  • Uitgever: Phaidon, Terra.
  • Aantal pagina's: 648.
  • ISBN: 9789089896063.
  • Taal: Nederlands.
  • Artikelnummer: 9789089896063.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Noma: A Work in Progress
 
29,99
€ 59,95
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Noma: A Work in Progress

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 58216

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Op 2e paasdag zijn onze kookwinkels in Amersfoort en Hilversum geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • maandag 17 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 7 mei 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zondag 26 maart:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Bent u benieuwd naar het verschil tussen handmatige en volautomatische espressomachines? Ontdek het tijdens onze demonstratie met machines van Jura, Nivona, Isomac, Bezzera en Rancilio.
Aanstaande zaterdag 1 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De Versapers slowjuicer maakt sap van fruit en groenten met een hoge opbrengst. Gezond, en zů lekker! Hij staat vandaag aan in Amersfoort .
Hilversum 11:00 tot 16:00:
De staafmixers van Bamix zijn duurzaam en multifunctioneel. Gebruik de staafmixer bijvoorbeeld voor het maken van een frisse courgettesoep of gladde saus. Tijdens de demonstratie bereidt een specialist van Bamix enkele van deze lekkernijen voor u!
Op vrijdag 7 april:
Zwolle 10:00 tot 17:00:
De volautomatische espressomachines van Jura zijn veelzijdig en slim. Een afgevaardigde van Jura laat het u vandaag graag zien en proeven tijdens de Jura demonstratie aan het Gasthuisplein.
Op zaterdag 8 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Groentepasta! Naast dat het heel lekker is, voldoet het al snel aan een glutenvrij-, raw-, paleo- en koolhydraatarmdieet. In Amersfoort laten we u vandaag zien hoe gemakkelijk is deze variant op pasta te maken met een KitchenAid Artisan standmixer! De standmixer is uit te breiden met veel diverse accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de keukenmachines demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze keukenmachines!
Op zaterdag 15 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De dag voor Pasen maken wij in Amersfoort paascakes en -lammetjes met de Magimix Cook Expert!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof