Noma: A Work in Progress


Recepten, Dagboek en Snapshots Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit?

Om antwoord te krijgen te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat: Noma: A Work in Progress.

Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie.

Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met 100 gloednieuwe recepten én het album met 200 spontane foto's, die een uniek kijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht.

Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve geesten van de wereld.

René Redzepi (1977) wordt alom beschouwd als uitvinder van de nieuwe Scandinavische keuken. Nadat hij in enkele van de meest prestigieuze restaurants ter wereld had gewerkt, onder Ferran Adrià bij El Bulli en Thomas Keller in The French Laundry, werd Rezepi in 2003, toen hij nog maar 25 was, chef-kok en mede-oprichter van Noma. Sindsdien heeft hij zich snel ontwikkeld to een van de meest gerespecteerde chef-koks van zijn generatie en heeft hij internationaal veel erkenning gekregen door drie jaar achtereen verkozen te worden tot beste restaurant ter wereld en door Time opgenomen te worden in de lijst van meest invloedrijke personen van 2012. Noma: A Work in Progress is Redzepis tweede boek naNoma: Time and place in Nordic Cuisine,, waarmee hij de James Beard Award won.

Kenmerken:

  • Aantal: 3-delig.
  • Uitvoering: Hardcover & softcover.
  • Auteur: Rene Redzepi.
  • Uitgever: Phaidon, Terra.
  • Aantal pagina's: 648.
  • ISBN: 9789089896063.
  • Taal: nederlands.
  • Artikelnummer: 9789089896063.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Noma: A Work in Progress
 
29,99
€ 59,95
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Noma: A Work in Progress

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 58216

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 11 december 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 11 december 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 18 december 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 18 december 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 18 december 12:00 tot 17:00
    Zwolle Al onze winkels in Zwolle zijn geopend.
  • vrijdag 23 december 09:30 tot 21:00
    Zwolle Extra koopavond.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 10 december:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de nieuwe Magimix Cook Expert demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze alleskunner!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Een goede voorbereiding is het halve werk! En daarom laten wij u alvast zien hoe u de smaakvolste sauzen maakt met de koperen pannen van Mauviel. Culinair historica Christianne Muusers komt van 13:00 tot 15:00 uur naar Hilversum! Met haar nieuwe boek ĎHet verleden op je bordí brengt ze vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de koninklijke bibliotheek in uw keuken. Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien. Ook komt er een afgevaardigde van Magimix langs om de nieuwe Magimix Cook Expert te demonstreren.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
In Zwolle wordt vandaag de Solis Grind & Infuse Pro uitvoerig gedemonstreerd. Kom kijken en proeven in onze kookwinkel aan het Gasthuisplein.
Aanstaande zondag 11 december:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
In Hilversum hebben wij vandaag demo's met verschillende volautomatische espressomachines. Kom langs, proef en stel al uw vragen!
Op donderdag 15 december:
Zwolle 10:00 tot 16:00:
De volautomatische espressomachines van Jura zijn veelzijdig en slim. Een afgevaardigde van Jura laat het u vandaag graag zien tijdens de Jura demonstratie aan het Gasthuisplein in Zwolle.
Op zaterdag 17 december:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Een afgevaardigde van Demeyere geeft een kookdemonstratie. Dat wordt wokken, bakken en grillen in Amersfoort!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Ga goed voorbereid de kerstdagen in! Kom vandaag naar Hilversum en laat uw Witloft schort personaliseren, vraag Librije-chef en Mauviel-ambassadeur Jan Smink om zijn kersttips en leer alles over de Japanse messen van Tojiro en de met de hand gesmede messen van GŁde. Ook komt er een afgevaardigde van Magimix langs om de nieuwe Magimix Cook Expert te demonstreren.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
In Expres-zo aan het Gasthuisplein hebben wij vandaag demo's met de volautomatische espressomachines van Jura. Kom langs, proef en stel al uw vragen!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof