Perfecte pralines 2 - ganache


Het standaardwerk bij uitstek over de ganache, voor elke chocoladekenner en -liefhebber die zich wil verdiepen in deze smeuïge vorm van chocolade. Na Perfecte Pralines komt Jean-Pierre Wybauw voor de dag met talloze toepassingen., technieken en tips om creatief ganache in pralines te verwerken. Dit is een gids vol zoete zinnenprikkels en verrassende bereidingen gevat in de schitterende foto's van Frank Croes.

Jean-Pierre Wybauw werkt sinds 1972 als lesgever en technisch adviseur bij Barry-Callebaut. Hij is nu vooral actief als internationaal consultant in chocolade en suikerwaren. Hij reist dan ook voortdurend de wereld rond om beroepsmensen de knepen van het vak te leren in cursussen en demonstraties in chocoladebewerking. Jean-Pierre doceert o.a. in de VS, Duitsland en Australië. Hij wordt vaak uitgenodigd als gast in buitenlandse kookprogramma's op televisie en is sinds jaren een gewaardeerd jurylid op internationale edstrijden. In 2002 kreeg hij de titel 'Chef of the Year' aan het Culinary Institute of America in New York. Jean-Pierre is ook auteur van Chocolade zonder grenzen en Chocolade decoraties. Zijn boek Perfecte Pralines verscheen al in acht talen en werd bekroond als 'Beste chocoladeboek van de wereld'.

Frank Croes is een gerenommeerd fotograaf. Hij is gespecialiseerd in culinaire fotografie. Hij verzorgde de fotografie van Chocolade Decoraties.

Kenmerken:

  • ISBN: 9789020972733.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw.
  • Aantal pagina's: 204.
  • Taal: Nederlands.
  • Uitgever: Lannoo.
  • Artikelnummer: 9789020972733.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Perfecte pralines 2 - ganache
 
59,95
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Perfecte pralines 2 - ganache

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 73272

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 18:00
    Hilversum Onze kookwinkel is vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 19:00
    Amersfoort Onze kookwinkel is vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 19:00
    Zwolle Onze winkels zijn vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
  • zondag 7 mei 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zaterdag 29 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Het hele jaar door buiten koken! Deze zaterdag gaan wij in Amersfoort aan de slag met de Big Green Egg en verschillende accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien.
Morgen zondag 30 april:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Op zaterdag 6 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort drogen we vandaag als de beste! De Tre Spade droogmachines hebben vťťl droogoppervlak, een constante temperatuur en optimale luchtcirculatie. Zo wordt het drogen van fruit, meringues, verse chilipepers en beef jerkey wel heel gemakkelijk.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is bijna Moederdag en dat betekent weer een goede reden om te bakken! Daarom gaan wij vandaag in Hilversum aan de slag met de bakvormen van Nordic Ware en Silikomart.
Op zaterdag 13 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In Hilversum geven we u vandaag genoeg inspiratie voor een uitgebreid moederdagontbijt, -brunch of -diner. Maak zelf brooddeeg met de Ankarsrum Assistent kneedmachine, doe van 14:30 en 17:00 uur mee aan een Riedel-wijnproeverij en leer alles over de Magimix Cook Expert van een Magimix-chef!
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Aan de Diezerstraat in Zwolle leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof