Handboek voor de perfecte kip : van boer tot bord


Hoe bereid je de perfecte kip? Dat we met een grote boog om de plofkip heen moeten lopen weten we inmiddels allemaal. Maar hoe herken je een echte kwaliteitskip? Hoe krijg je thuis zo'n lekker krokant velletje voor elkaar? Hoe ontbeen en vul je stap voor stap een bout of hele kip? En wat is het geheim van de perfecte bouillon

Handboek voor de perfecte kip geeft de definitieve antwoorden. Marcus Polman bezocht tientallen boeren, chefs, poeliers en slagers in binnen- en buitenland om te onderzoeken wat er komt kijken bij het bereiden van een superieur kippetje.

Daarbij geeft hij 25 klassieke kiprecepten: van een foolproof coq au vin tot in eendenvet gekonfijte kippenbout; van Bresse-kip à la crème tot all American fried chicken met zelfgemaakte chilisaus. Inclusief een hoofdstuk over hoe je kip van kop tot kont benut.

Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboeken De perfecte kok en Handboek voor de perfecte steak. Hij is hoofdredacteur van het online foodmagazine FavorFlav.com en is jurylid van het tv-programma MasterChef Holland.

Kenmerken:

  • ISBN: 9789059566187.
  • Uitgever: Fontaine.
  • Aantal pagina's: 178.
  • Uitvoering: Hardcover.
  • Auteur: Marcus Polman.
  • Artikelnummer: 9789059566187.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Handboek voor de perfecte kip : van boer tot bord
 
16,95
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:


 

Productreviews voor Handboek voor de perfecte kip : van boer tot bord

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
5
 
van (op 15-4-2017):Oorspronkelijk geschreven bij Spice Wise Too : zonder zout meer smaak
Net als het eerste boek, is dit een juweel. Ook al hoef ikzelf niet te minderen met zout, het leren omgaan met kruiden is een verrijking voor mijn kookgedrag. Het eten smaakt zoveel beter en mijn huis ruikt bovendien nog heerlijk ook, zeker als ik bijv. de slowcooker gebruik. Daarnaast zijn de foto's prachtig. Het nodigt uit om recepten te gaan maken. Ja, een smaakvol ogend boek en ook de recepten die ik tot nu toe heb gemaakt, waren vol smaak.
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Antwoord van Albert Kokosky Deforchaux (op 15-4-2017):
Bedankt voor uw positieve reactie maar ik, de schrijver, heb het boek zelf nog niet eens in huis...
Is dit antwoord behulpzaam?
Antwoord van Albert Kokosky Deforchaux (op 15-4-2017):
Ah, deze recensie hoort waarschijnlijk bij 'Spice Wise Too', daar zag ik 'm ook staan en is per ongeluk ook onder mijn boek terecht gekomen! Ik heb niks gezegd, excuses! (Misschien kan de beheerder alles corrigeren?)
Is dit antwoord behulpzaam?
Handboek voor de perfecte kip : van boer tot bord
€ 16,95
Paginanummer 82559

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 28 mei 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 28 mei 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 4 juni 12:00 tot 17:00
    Amersfoort Onze kookwinkel is gesloten iv.m. 1e pinksterdag.
  • maandag 5 juni 12:00 tot 17:00
    Hilversum Onze kookwinkel is vandaag geopend.
  • maandag 5 juni 09:30 tot 18:00
    Zwolle Onze winkels zijn gesloten i.v.m. 2e pinksterdag.
  • zondag 2 juli 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zaterdag 27 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort hopen wij op een lekker voorjaarszonnetje want wij gaan barbecueŽn met de Big Green Egg. Door het unieke, dubbelwandige keramiek is de temperatuur nauwkeurig te regelen.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Bent u benieuwd naar het verschil tussen handmatige en volautomatische espressomachines? Ontdek het tijdens onze demonstratie met machines van Jura, Nivona, Isomac, Bezzera en Rancilio.
Morgen zondag 28 mei:
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Op zaterdag 3 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaat in Amersfoort de Ankarsrum Assistent kneedmachine aan en bakken we taart, koek en quiche.
Op zaterdag 10 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met (ijs)koffie! Met de Bonavita producten zet u de lekkerste slowcoffee. Kom langs om te proeven!
Amersfoort 11:00 tot vrijdag 3 juni 2016 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met (ijs)koffie! Met de Bonavita producten zet u de lekkerste slowcoffee. Kom langs om te proeven!
Op zaterdag 17 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Een afgevaardigde van Demeyere geeft een kookdemonstratie. Dat wordt wokken, bakken en grillen in Amersfoort!
Op zaterdag 24 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Het hele jaar door buiten koken! Deze zaterdag gaan wij in Amersfoort aan de slag met de Big Green Egg en verschillende accessoires.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof