Netherton Foundry

Netherton Foundry

Herkomst, erfgoed en duurzaamheid staan bij Netherton Foundry centraal en zijn terug te vinden in het productieproces en het materiaalgebruik. De pannen worden voor 100% met de hand vervaardigd met lokale materialen en door lokale vakmensen.
Netherton Foundry

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Netherton Foundry

Netherton Foundry kopen?
Al vier generaties lang produceert het familiebedrijf Netherton Foundry Shropshire gietijzeren pannen. De producten zijn geïnspireerd op het verleden, gemaakt voor het heden met een beschermende blik op de toekomst. Herkomst, erfgoed en duurzaamheid staan centraal en zijn terug te vinden in het productieproces en het materiaalgebruik. De pannen worden voor 100% met de hand vervaardigd met lokale materialen en door lokale vakmensen. De producten van Netherton Foundry zijn een compleet natuurlijk product en bevatten geen chemicaliën en zijn dus in alle gevallen veilig te gebruiken. De gietijzeren producten zijn gemaakt van 99% puur ijzer, voorbehandeld met lokaal geworven lijnzaadolie, wat zorgt voor een mooie zwarte afwerking. De grepen en knoppen zijn gemaakt van Brits eikenhout.
Netherton Foundry bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Netherton Foundry producten. De pannen kunt u natuurlijk op uw fornuis gebruiken, maar zijn in veel gevallen ook bestemd voor buiten koken. In veel gevallen kunnen de grepen worden losgemaakt, zodat de pan ook gebruikt kan worden in de oven én eenvoudig mee te nemen is als u bijvoorbeeld gaat kamperen. Naast koekenpannen vindt u bij kookwinkel Oldenhof ook een Netherton Foundry rookpan, slowcooker, elektrische tajine, waterketels en pizzaplaten. Voor vragen en advies over Netherton Foundry komt u langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle of neemt u contact op met onze klantenservice.