Hahn

Hahn

Het merk Hahn produceert wijnrekken en pannenrekken voor in de keuken. De diverse maten pannenrekken zijn aan het plafond of aan de muur te bevestigen. Gebruik de rekken van Hahn om uw mooiste keukengerei op te hangen en ruimte te besparen in uw keukenkasten.
Hahn

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Hahn

Hahn kopen?
Hahn is een jong en snelgroeiend, Brits bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van pannenrekken in hout en staal passend in iedere stijl en formaat keuken. In aanvulling daarop zijn er wijnrekken in diverse afmetingen en vormen of uitbreidbare modulaire wijnrekken met grote capaciteit. Het assortiment wordt gecomplementeerd met muurrails die geschikt zijn voor klein keukengerei, kruidenrekken en rekjes voor eieren. Uw producten van het merk Hahn koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Hahn bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Hahn producten. De pannenrekken zijn uitgevoerd in diverse materialen van verchroomd staal, zwart gelakt staal tot verschillende kleuren hout. Met het gebruik van een pannenrek van Hahn bespaart u ruimte in uw keukenkastjes én heeft u een echte blikvanger in de keuken. Kom langs bij kookwinkel Oldenhof voor de producten van Hahn of bestel deze online via www.kookwinkel.nl.